Horvát eladó ingatlan

Vir sziget eladó ingatlan
Horvátországi eladó ingatlan

Eladó horvátországi ingatlan

Horvátország a mediterrán régió egyik gyöngyszeme. Gyönyörű öblök, tengerpartok, eldugott sziklás, homokos partszakaszok teszik lenyűgözővé, és kedvelt nyaralási hely. Befektetésnek is ideális választás mivel az ingatlan árak még jóval alacsonyabbak mint más tengerparti régiókban, országokban. Mára már a legtöbb hely autópályán és nagyon jó minőségű autó úton megközelíthető.
 

Horvátországi eladó ingatlan:


Befektetést keres vagy Horvátországban akar élni?
Ingatlan vásárlásában segítünk, horvátországi eladó tengerparti ház, horvátországi eladó tengerparti apartman, horvátországi eladó tengerparti lakás, horvátországi tengerparti villa, horvátországi eladó tengerparti mobilház, horvátországi eladó tengerparti lakókocsi kínálatunkban, közvetítőként segítünk vevő és eladó között. A horvátországi ingatlanok jelenleg még jóval olcsóbbak mint más tengerpartokon lévő ingatlanok, így befektetés, tulajdonszerzés kedvező áron. Minden évben emelkednek az árak, lassan de biztosan, és mindamellett hogy nyaral, a kiadással is plusz jövedelem érhető el.
 

Horvátországi ingatlan vásárlás:


Az ingatlan vásárlásához az Uniós tagállamoknak polgárainak is, horvát adószám, OIB szám szükséges. Ügyvédet, magyar nyelvű tolmácsot mi is tudunk biztosítani.
Horvátországi ingatlan adás-vétel
Horvátországi eladó ingatlan

Horvátországi ingatlan:


Befektetés céljából mindenképpen jó választás. Nagysága változó, az 1 szobás háztól egészen a többszobás villáig. Tengerpartiak és a tengerparttól akár 500-700 méterre esőket is szívesen vásárolják. Legyen egy saját tulajdonú nyaralója, magán apartmanja, tengerparti háza a Horvát tengerparton. Az ingatlan mindig stabil befektetés, pláne egy tengerparton. A horvátországi ingatlanok jelenleg még jóval olcsóbbak mint más tengerpartokon lévők, így jó befektetés, mindenképpen megéri a tulajdonszerzés. Saját ingatlanjában nyaralhat, nem kell fizetni-e senkinek bérleti díjat. Minimális költséggel kell csak számoljon a fenntartás során. Minden évben emelkednek az árak, és a kiadással is plusz jövedelem érhető el. A házak a tengerpartokon vagy környezetében helyezkednek el, terjedelmük nagy, saját kert, telek tartozik hozzá. Vegye meg most álmai horvátországi nyaralóját !